Campionat de Catalunya de Solo Dance 2021!

Aquests cap de setmana, a les instal·lacions de la localitat tarragonina, Torredembarra, és va dur a terme el campionat de Catalunya de la modalitat de Solo Dance de les categories aleví, infantil, cadet i juvenil.

La territorial de Girona va ser representada per dues patinadores del Patinatge Artístic Figueres amb molta projecció com son l’Oihane López, amb categoria infantil i la Lola Zamorano, amb categoria Cadet.

Oihane va participar el dissabte amb dues danses obligatòries, una Samba i un Vals, i el diumenge a la tarda va defensar la coreografia,del seu ball lliure, “Cleòpatra”. La patinadora infantil va obtenir un total de 38,85 punts, on la va deixar a una 9a posició.

Lola, per la seva part, va participar diumenge al matí amb dues danses obligatòries, una Foxtrot i un Tango, i a la tarda, va representar en la seva coreografia del disc lliure “ la lladre de llibres”. La patinadora cadet va obtenir un total de 51,77 punts. Igual que la seva companya de club, va quedar classificacada en una 9a posició.

Felicitats a les dues, arribareu molt lluny!!!

cclolaoihane

cartellccataleviajuvenilsolodancetorredembarra2021